Najnovšie recenzie zo sekcie Umelé vaginy, orály, anály, masturbátory
- Dizajn
- Príjemné funkčné plochy
- monotónnosť pri použití
- Na jedno pouzitie
Naozaj je len na jedno použitie a nedá sa po použití umyť ani vydezinfikovat aby opakovane ponúkol rovnaké spokojenie.
Prevedenie je prekvapivo veľké určite si vyžaduje lubrikant. Čo sa týka prvého a zároveň teda aj posledného použitia je to veľmi prijemne avšak je na zvážení či cena stojí za jedno použitie.
- kvalita materialu
- veľmi realistický
- Super realistické
- Dobrá manipulácia a skladovateľnosť
Super vecička ďalej zlepšuje už aj tak takmer realistický zážitok, škoda že som ju neobjavil skoršie. Jednoducho sa používa aj údržba je velmi jednoduchá. Stačí len zapnúť do nejakého USB portu a hneď sa začne zahrievať, za cca 8 min je fleshligtka krásne vyhriata, netreba sa trápiť so zahrievaním pomocou vody. Je to rýchle a jednoduché každému odporúčam kto má doma Fleshlight.
Vonkajší vzhľad vyzerá realisticky, materiál príjemny na dotyk ako všetky Fleshlightky. Vnútorná štruktúra celkom zaujímava na pocit, ak ju porovnám s mojou druhou Fleshlight ktorú mám(Stoya Destroya) , tak táto je podlľa mňa menej intezivná a menej draždivá ale je to stále veľmi príjemné a zaujímavé.
- Príjemný materiál
Príjemná pomôcka pre pánov. Príjemný pocit. Zaujímavý materiál a vnútro vajíčka.
- Splnilo moje ocakavania
- Super dizajn
- Super vibracie
- Spĺňa požiadavky
- Realistické prevedenie
- Jednoduché čistenie
- Design vonkajšieho obalu
Určite by som uvítal kreatívnejšie prevedenie vonkajšieho obalu. Na baterku sa to nepodobá ani náhodou! Najmä dnes, kedy máme všade ledkové baterky miniatúrnych rozmerov pôsobí obal skôr nápadne než nenápadne. Skôr by mohol byť design v podobe nejakej sošky, fľašky a pod.
A otváranie by mohlo byť zabezpečené systémom zabraňujúcom náhodnému otvoreniu nežiadúcou osobou.
Tovar ale spĺňa účel a kúpu odporúčam.
Vnútorné výčnelky neprinášajú až taký efekt ako sa očakávalo. Celý rukáv (hlavne vonkajšia vstupná časť) vyzerá trošku inak než je vyobrazený, ale inak v pohode.
- dosť realistický, jemný a pružný
- Strasne to je male
Strasne male a na obale ostre hrany, pre mna nepouzitelne
- Lacne, ucelne, kvalitne
Kupoval som uz viacej produktov, ale s tymto som jednoznacne najspokojnejsi
- Splna svoj ucel
Nieje to sice nic svetaborne, ale svoj ucel to splna..
- prísavka drží veľmi dobre
- nepotrebuje baterky
- príjemná štruktúra
- prijateľné vybrácie
- horšia možnosť údržby ( guma sa ťažko vyberá z držiaka pretože je natesno a v nej sú zasunuté dve vibračné vajíčka a pri povytiahnutí má človek obavy, že pretrhne kábliky).
- bez návodu v SK (made in china)
- neobsahuje adaptér na nabíjanie
V rámci svojej cenovej kategórie celkom slušný výrobok.
- kvalitný materiál
- prijemný na dotyk
- dostatočne velký a úzky
- veľkosť môže byť aj nevýhodou na skladovanie
- horšie sa suší a čistí
- závit na konci ktorí má slúžiť na redukciu "sania" nieje moc dobre riešený, buď nepríjemne hrká alebo sa utiahne až moc a nieje žiadne sanie
- príjemný materiál, pekne tesne obopne penis , veľmi ľahko sa čistí
- čakal som že vnútro bude viac masážnych výčnelkov ,
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »