Najnovšie recenzie zo sekcie Umelé vaginy, orály, anály, masturbátory
- Kvalitný produkt
- Príjemný materiál
- Za tie peniaze nevýhody nemá
- Je to příliš uske,!!!!
- Diskretne balenie, na pocit prijemne, odporucam
Absolútna katastrofa. Tvrdý materiál, veľmi úzky otvor vo vnútri, ani nie 1 cm. Nedá sa prakticky použiť dokiaľ nie ste kanec. U mňa letel hneď do koša.
Čo to je preboha, hračka pre malé deti ! Veď to má spolu 6 cm. Krabica bola dvakrát večšia. Myslím že obal výrobku bol desať krát kvalitnejší ako samotný produkt. Nekupujte toto vyhnete sa sklamaniu.
- Robí čo má.
- Silné orgazmy.
- Škoda peňazí, radšej si kúpte len zadoček
- Malé a úzke
- super balenie
- štruktúrovaný povrch vnútornej strany
- pocitovo naozaj ako zadok, dobry orgazmus
- dobre umyvatelne, dobry dizajn
- skvely material
- zatial som nezistil
dobra nahrada skutocneho analu, skvely material, uzasny orgazmus, dobre umyvatelne, super dizajn
Je to taká umelá náhrada
- funguje
- Je to super upne akonreal
Malé
Mohlo by, bit intenzívnejšie vyrovnanie ale ináč dobre.
- kratka doba dodania
- prijemny material0
- plní účel
- s "shower mount" by sa tie reklamné sklogany aj dali uveriť
- Eliza Ibarra
- smrdí
- mal som dávnejšie ešte jednu z tých "starších" a táto musím povedať že smrdí ten material z čoho je vyrobená a nemizne to po viacnásobnom umytí (vetrané, dezinfikované atd atd)
Za tie peniaze som trochu sklamaný z toho, že ju cítiť. Je umytá, vyčistená a schne a proste cítiť to iba prejdem okolo toho. Kedysi som mal staršiu verziu (riley reid) a tá tento problém nemala.
Vo výsledku ale plní účel, s držiakom ktorý sa musí dokúpiť zvlášť je to porovnateľné tomu, čo to má nahrádzať. Čistenie je jednoduché, ale zároveň otravné. Po každom použití rozobrať a vyčistiť, nechať uschnúť je niečo čo občas aj odradí vôbec od použitia. Tiež treba rátať s tým že to neschne niekde v šuplíku, alebo v krabici "za knižnicou".
- drží
- jednoduchosť a možnosti nastavenia
- Spratný
- Padne do ruky
- Udrzba
- Výsledok
Na rozdiel od väčšieho brata aka deep troath nemusí byt nutne len na jedno použitie. Pri minimálnej snahe šetrného použitia sa dá po použití ľahko umyť a použiť znovu. Samozrejme ma to svoje limity a bavíme sa možno o 4-5 pozitívach čo je za cenu produktu pri pomere cena výkon super kúpa. Vhodný na cestovanie spratny obal ľahko sa dakde úschova. Čo sa týka používania jednoduché a veľmi prijemne spestrenie intímnych chvíľ osamote poprípade s partnerkou. Vrelo odporúčam.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »