Najnovšie recenzie zo sekcie Umelé vaginy, orály, anály, masturbátory
Skvele vzrusenie ,dobra cena a ked je spotribel ohladlplni da sa pouzit viackrat nemusi to byt len na jedno pouzitie.
- myslel som že to bude dlhšie
tie ostne su malo jemne.....
strašne mala dierka. starši pan tam nezasunie.
Prekvapilo prijemne super produkt
- jednoduché používanie a údržba
- nastaviteľné pre rôzne hrúbky penisu
- silikónový materiál
- opakovateľné použitie
- chcelo by to krajší tvar vstupného otvoru
Vhodný pre klasické priemerné penisy (okolo 15/4 cm).
Lovetoy Training Master Double Side Stroker Pussy and Anus
Pridané: 19. decembra 2023
(naposledy upravené 19. decembra 2023)
Zakúpený v ErotikCentrum.sk
na mna trochu úzka. ale inak fajn:)
- Dobrá kvalita
- Nízka cena
- Ľahký v používaný
- Neni
Úplne som spokojný z tým to nákupom. Dobrý obchod, ktorý dáva možnosť vyzdvihnutia tovaru ako osobne tak aj cez kuriéra.
- očakaval som väčšiu velkost
Mega
- ...dobry...
- kvalita
- pocitovo ziaden zazrak
nie som cernoch ale stiahol som iba do polovice 3x a roztrhlo sa to a to sa pouzilo viac lubrikantu ako cestari matrosu, ked opravuju vytlki na jar
vyskusali sme, nic extra, sex aj s kondomom je pocitovo lepsi, vnutri nejaky cinsky lubrikant pribaleny, radsej do kosa
- male ale sikovne
Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White
Pridané: 11. decembra 2023
(naposledy upravené 11. decembra 2023)
Zakúpený v SuperLove
- Produkt funkčný
- Nic moc.Dosť vadí, že sa vysúva smerom von.Príjemnejšie by bolo keby sa chodil hore-dolu vo vnútri
- Prepínanie medzi režimami je tiež nič extra.
- Rozdiely v režimoch sú minimálne.Je jedno či "idete" na 1 alebo 7...
Za tie peniaze, by som si predstavil niečo premakanejšie, nielen točenie dookola a behanie hore-dole...
- Ok
- Nic
- po 3 minútach používania sa v ňom objavila diera
po 3 minútach používania sa v ňom objavila diera. Neodporúčam to nikomu kupovať.
LoveToy Streetgirl's #3 Skin
Pridané: 3. decembra 2023
(naposledy upravené 3. decembra 2023)
Zakúpený v SuperLove
- Takmer ako skutočná vagína ,realistický vzhľad aj na dotyk príjemné ako koža. Pred použitím treba nahriať teplou vodou alebo prípravkami na to určenými.
- Krátke, penis vyjde cez dierku na druhej strane von a semeno letí do priestoru, keby tam nebola dierka,bolo by to lepšie.
no tested yet
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »