Najnovšie recenzie zo sekcie Umelé vaginy, orály, anály, masturbátory
- to je ako sranda ja ho mam 17 do tohto nedám ani 10 cm tak načo ľutujem že som to kúpil nikdy viac
Je ok
Fleshlight Girls Violet Myers Waifu
Pridané: 18. novembra 2024
(naposledy upravené 18. novembra 2024)
Málo výstupkov na penis
Neuzijem si to až tak ako s fleshlight Atumn Falls
Brendu mi vybrala manželka! Keď čas od času odíde na 3-4 dni pracovne mimo domov, tak mi odporučila, aby som si s touto kráskou spríjemnil chvíle keď to na mňa príde. Keby Brenda vedela, ako mi to s ňou chutí......., ale to k tomu patrí. Treba skúsiť a pochopíte. Neskutočne chutná a šťavnatá vagína .
- vyššia cena
Perfektné tvary, krivky a prsia sú dokonalé, veľmi príjemné mäkké na dotyk takmer ako ozajstné.
Chybný produkt od výrobcu. Zle odliata silikónová vložka, nechápem, ako toto mohlo prejsť cez výstupnú kontrolu.
Super produkty
- príjemný materiál
- vibrácie fajn
- podsvietenie zbytočné
- milking funkcia je pomerne slabá a nie až tak zaujímavá
- kvôli milkin mechanizmu je dosť úzka a tiež krátka vo vnútri, páni 18+ cm alebo hrubší obvod - neodporúčam
dobrá zábavka, čo sa týka vnútra trochu menšie a užšie kvôli mechanizmu, inak fajn, najlepšie silikónové vnútra má zrejme Fleshlight, ale ak chcete niečo bez extra funkcií za rozumnú cenu nájdete na tomto eshope produkt za 25-35 eur čo vás zabaví takmer rovnako
- Výborná, príjemná
- Nemôžem používať hneď po prvom použití alergická reakcia vyhadzane stehná bolesť na penise
Výhoda, má to byť taký malý darček.
- šikovný pomocník
- malé praktické balenie
- obojstranný príjemný materiál
- šikovný pomocník
- očakával som príjemnejší materiál
Tenga Soft Tube CUP
Pridané: 17. októbra 2024
(naposledy upravené 17. októbra 2024)
- skvela vecicka, odporucam
- Niečo nové
- Odporúčam
- Konečne niečo funkčné za dobrú cenu
California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass
Pridané: 14. októbra 2024
(naposledy upravené 14. októbra 2024)
- Spĺňa moje očakávania
- Rýchle doručenie.
- Vynikajúca kvalita.
- Rýchle čistenie produktu.
- Realistická vagína
- Výborné
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »